Temel İlkeleri vds satın al

Wiki Article


vds satın al


Sınırsız Aylık Trafik, SSD Disk, Özel IP Adresi, Linux veya Windows işletim sistemi seçenekleri ve yüksek uptime oranı ile ucuz VDS satın alın.

vds satın al






Dayanıklıış evetğumuz mevhum sunucular VMware teknolojisi ile sanallaştırılarak üretilen sunuculardır. VMware ile sanallaştırmış başüstüneğumuz VDS (Virtual Dedicated Server) sunucular ile kaynakların tamamı paket özelliklerinize nazaran size tahsis edilmektedir. Bu kaynaklar sadece sizin tasarrufınız muhtevain içintır. Kullanmadığınız kaynaklar gayrı kullanıcılar aracılığıyla kullanılamaz.

Türkiye lokasyon web hosting sunucularımız radore istanbul muta merkezinde çitndırılmaktadır.

Türkiye lokasyon web hosting sunucularımız radore istanbul muta merkezinde barındırılmaktadır.

Teknik payanda beş on bir küme hızlı sözde. Bir kez henüz ne denli dürüst bir hüküm verdiğimi anladım. Teşekkürler

Kısaca VDS serverlarının üstünde VPS’ten bambaşka olarak birbirinden özgür şekilde çkırmızıışan işçilikletim sistemleri ya da anonsör programları bulunabilir. Sonuç olarak tahminî engellemeler programsal olarak ortadan kaldırılabilir.

fiyat garantisi sunmaktadır sunduğumuz ürün ve hizmetler hem paha olarak müsait hemde performans

Hizmetiniz deli dolu evetğunda hizmetler sayfasından VDS sunucunuzu yönetmeye sarrafiyelayabilir, ihtiyacınıza orantılı fiilletim sistemini kurabilir, beğenmeme durumunda formatlayıp diğer hizmetletim sistemi kurabilirsiniz.

Otokton otomasyon sistemimiz ile sizlere seçdiğiniz kârletim sistemi takkadak kurulmaktadır. Özel VDS

Minimum /26 ip adreslerinde ip whois kaydı örgülmakta olup, rDNS kaydı her kızılınan subnet bloğunda bünyelabilir.

Yedekli Yapı Bütün donamımlarımız garantili olarak yenisiyle değustalıktirilmektedir. Mukayyetm Desteği Sunucularımız her türlü mukayyetm bağırsakin gerekli ihtiyacı sağlamlamaktadır. Layenkati Ihtimam Sunucularımızda %99.98 Uptime ve minimum Downtime garantisi sunmaktayız.

Ekiphost ile ortalama 2 aydır çtuzakışmaktayız. Kendilerine vermiş oldukları hizmetten dolayı ne denli teşekkür etsek azdır.

Evvelce maliyetleri ıskat etmek üzere çoğu şilenmeıs paylaşımlı genel ağ hosting tasarını kullanmayı tercih ederdi. Fakat uygulayım bilimi ilerlemeye devam ediyor ve bundan sonra çok henüz kazançlı bir alternatif vds satin al malik olunan: VDS Hosting.

VDS sunucuların rastgele birine yönelen saldırıların diğerlerini etkilemesi hanek konusu gerçekleşemez.

Döneminızın ne denli giranbaha bulunduğunu biliyoruz bunun zarfında bütün VDS takdimci hizmetlerimizde kullanmakta evetğumuz otomasyonlar yardımıyla sipariş adımlarını tamamlayıp ödemesini yapdığınız zaman düzenek tarafından kurulumu otomatik dokumalarak müşteri panelinize detayları yansımaktadır.

Report this wiki page